• Fegyverek és Katonai Felszereléseink

  ELOLVASOM
 • Kiképzés és Egyenruhák

  ELOLVASOM
 • Felderítő és Elhárító Eszközök

  ELOLVASOM
 • Lövedékálló és Katonai-Rendvédelmi Felszerelések

  ELOLVASOM

Radar 1957 Hordtokok

A több mint 50 éves üzleti tapasztalat és termékismeret, valamint a termékbiztonság és minőség iránti állandó figyelem, a Radar 1957-et nemzetközileg mára elismert, vezető márkává tette. Ez által egyike a legrangosabb rendőrségi és fegyveres erők hivatalos beszállítóinak, mind otthonában, mind külföldön.

ÉRDEKLŐDÖM

Piexon JPX

Termékeink között otthon védelmi eszközök (Home Defense) kategóriában biztosítjuk a svájci Piexon Self-Defense Technology Ltd. önvédelmi eszközeit, melyek a JPX Jet Protector és JPX Jet Defender elnevezést kapták. A termék lövedékének tartályában folyadék van, melyet 1,5 – 7 méterre képes az indítópatron eljuttatni. Ez 10 ml hatóanyag tartalmú folyadékot jelent, mely célba érést követően nem kezd párologni a levegőbe, nem kerül át más hordozó felületre, nem alakul ki semmilyen egyéb kémiai kölcsönhatás, csak a célba vett személy ruházatán marad. Ezzel is biztosítva azt, hogy a lövedék töltőanyagát tekintve egy azon zárt légtérben lévő személyek számára ne okozhasson semmilyen kellemetlen utóhatást.

ÉRDEKLŐDÖM

Laser Ammo

ÉRDEKLŐDÖM

TAT3D Target Dummy

A TAT3D rendszerei és eszközei lehetővé teszik, hogy nagyon realisztikus forgatókönyveket készítsen a kiképzések során. Megfelelő célpontot biztosít a szelektív és operatív cél lövéshez, a dinamikus lövéshez és a közelharci képzéshez.

ÉRDEKLŐDÖM

Trilock Láncbilincs

ÉRDEKLŐDÖM

Trilock Zsanéros Bilincs

ÉRDEKLŐDÖM

Bonowi 1000 Bilincs

Hagyományos bilincs lánccal, krómozott, könnyű mégis erős, két oldalról nyitható.

ÉRDEKLŐDÖM

Bonowi 2000 Bilincs

Zsanéros bilincs, krómozott környezeti hatásoknak is ellenálló kivitel, két oldalról nyitható.

ÉRDEKLŐDÖM

Bilincs Öv

A bilincs öv biztonságosan rögzíti az extrém elkövetőt, a testet körbeölelő övben elhelyezett duplabiztosítású, egy ujjal reteszelhető BONOWI bilinccsel. Az övtől a vezető engedélyével a megbilincselt kezek eltávolodhatnak, de szükség esetén azonnal a testhez húzhatóak és rögzíthetők. Kiegészítő lábpánt rendelhető az övhöz.

ÉRDEKLŐDÖM

Kydex Hordtok Trilock Bilincshez

Speciálisan a Trilock bilincshez kialakított hordtok, amely gyors és hatékony bevethetőséget tesz lehetővé a bilincs biztonságos viselése mellett.

ÉRDEKLŐDÖM

Elfogó Öv

Az elfogó akkor kerül bevetésre, amikor elegendő csak a kezek megbilincselése, de a pszichésen terhelt személy jelentős ellenállást tanúsít. Amennyiben a megbilincselt személy passzív ellenállást tanúsít az öv segítségével két kezelő megemelheti és a kívánt helyre szállíthatja.

ÉRDEKLŐDÖM

Zistos Datavision Observer

ÉRDEKLŐDÖM

Kézi Fémdetektor Elemlámpával

ÉRDEKLŐDÖM

EB 610 Kézi Fémdetektor

ÉRDEKLŐDÖM

EB 612 Kézi Fémdetektor

ÉRDEKLŐDÖM

EFIS 1 Univerzális Átvizsgáló Tükör

ÉRDEKLŐDÖM

EFIS Bowdenes Mozgató Mechanizmus

EFIS tükörhöz rendelhető kiegészítő bowdenes mozgató mechanizmus.

ÉRDEKLŐDÖM

EKA Taktikai Bot

ÉRDEKLŐDÖM

EKA Cordura Hordtok

Az EKA rendőrbothoz egy teljesen új rendszerű övtokot fejlesztettünk ki. Műanyaggal erősített forgatható fekete Cordura® övtok, amely szinte fokozatmentesen 180 vagy 360 fokban körbeforgatható, ezáltal jobb és bal-kezes felhasználóknak egyaránt több pozícióban állítható. EKA rendelhető 360° vagy 180° fokban forgatható kivitelben.

ÉRDEKLŐDÖM

EKA H1 Hordtok

Az EKA 16”, 21” és 26” EKA rendőrbotot mind összecsukott, mind kinyitott állapotban tárolhatjuk a H1/K1 hordtokban. Három különböző rendszerként rendelhetőek, melyeknek köszönhetően minden felhasználó igényei szerint állíthatja össze saját EKA felszerelését. forgatható hordtok 30 fokonként állítható maximum 180 fokig, ennek köszönhetően jobb és balkezes felhasználóknak is beállítható. A hordtok aljában egy speciális üvegtörő fej lett elhelyezve, mely pillanatok alatt a taktikai botra szerelhető.

ÉRDEKLŐDÖM

EKA Defense Adapter

A Defense-Adaptert egyszerűen szerszámok nélkül felszerelhetjük a EKA rendőrségi botra, melynek segítségével a bot védelmi képességeit erősíthetjük. A küzdősportokban jártas felhasználók között kedvelt kiegészítő. A defense adapter használatával többfunkciós bevetési eszközzé válik az EKA rendőrbot.

ÉRDEKLŐDÖM

EKA Markolatbiztosító Gyűrű

A markolatbiztosító gyűrű felhelyezésével megakadályozza, hogy a kinyíló EKA kicsússzon a felhasználó kezéből, a biztosító gyűrű egyszerűen szerszám nélkül fel- és leszerelhető. Két variációban rendelhető, kerek és szögletesített.

ÉRDEKLŐDÖM

EKA Taktikai Kiegészítő Tükör

Az EKA bevetési bothoz két méretben rendelhető kiegészítő tükör. A tükör használatával a használó sarok mögül önmaga felfedése és veszélyeztetése nélkül benézhet a kívánt helységbe. A tükör klipszes rögzítővel rendelkezik, így egyszerűen fel és leszerelhető.

ÉRDEKLŐDÖM

EKA Üvegtörő Fej

Az EKA Aluminium üvegtörő fejet használaton kívül egyszerűen a saját rögzítési pontján a H1/H2 hordtokra helyezhetjük, így használatra készen bármikor gyorsan és egyszerűen szerszám nélkül néhány mozdulattal fel és leszerelhető.

ÉRDEKLŐDÖM

EKA Gyakorló DVD

Az EKA rendőrbot gyakorló DVD elkészült, mostantól rendelhető! Az amerikai rendőr kiképző Jared Wihongi 24 oldalas gyakorló könyvével szállítjuk. Kb 42 percben a használati technikák részletesen ismertetésre kerülnek. Pillanatnyilag csak angol nyelven elérhető.

ÉRDEKLŐDÖM

Felfújható Lövedékálló Lepel

ÉRDEKLŐDÖM

Lövedékálló Pajzs SK1

 • Lövedékálló pajzs SK1 illetve SK1 plus A BONOW SK1 aramid lövedékálló pajzs egy olyan rendszer, amely bevetési és járőrfeladatokat ellátó fegyveres testületek részére készült. A fejlesztés során a bevetési feladat minél hatékonyabb támogatását elősegítő kialakítás mellett, fontos szempont volt a termék súlyának lehető legalacsonyabb szinten való tartása.

  A fejlesztés során figyelembe vettük a bevetés közben való hatékony kezelést, több pozícióban is hatékony fogást, illetve a feladat végrehajtásán kívüli időszakban a helytakerékos tárolást. A különböző kiegészítők ellenére is az összsúly nem haladja meg a kb. 11 Kgot, 1050 mm x 550 mm méret mellet. Az alap pajzsba egy nagyméretű (400 mm x 100 mm), a pajzzsal azonos lövedékállósági védelmet biztosító ablakot építettünk be. További célja volt a fejlesztésnek, hogy egy forgatható markolat segítségével jobb és balkezes felhasználók is hatékonyan tudják használni a pajzsot. A pajzsot kézben tartva a pajzs alján kihajtható, használat közben akár a combon támasztékot nyújtó markolatot alakítottunk ki, a markolat csúszásmentes anyagának köszönhetően a viselőjét tehermentesíti. Ennek a markolatnak köszönhetően a pajzs álló helyzetben stabilizálható. A két markolat egyidejű tartásával a pajzsot fejünk fölött tartva a felülről érkező lövések ellen hatékony védelmet biztosít.

  A pajzs kialakítása lehetővé teszi, hogy több ilyen típusú pajzsot oly módon egymás mellet soroljunk, hogy az illesztéseknél a lövedékálló védelem megmarad. Ez a tulajdonsága lehetővé teszi, hogy evakuálások során több pajzsot egymás mellé sorolva nagy felületen hatékony védelmet nyújtsunk az így kialakult védőfal segítségével. Lehetőség van nagy fényerejű LED-es lámpák beépítésére, melyek oly erővel világítanak, hogy elvakítják a célterületen tartózkodó személyeket, ezáltal a felvonuló erők nagyságának megbecsülése nagy mértékben nehezedik vagy lehetetlen. A pajzs elejére a kívánt feliratot helyezzük el. A tároláshoz igény szerint, speciálisan ehhez a pajzshoz készült hordtáskát biztosítunk. Különösen kis raktérrel rendelkező egységek ellátáshoz kifejlesztettük a pajzs összehajtható változatát, a tároláskor és szállításkor így a helyigény közel a fele a fix kialakítású pajzshoz képest, kinyitott állapotában viszont teljesíti lövedékállósági védelmet a teljes felületen. Kérjük vegye figyelembe a különböző lövedékálló felszereléseket (védőpajzsokat, védőlepleket, mellényeket) csak az arra jogosult testületeknek értékesítünk. Rendőrség, NAV, Katonaság, illetve további jogosultsággal rendelkező szervezetek és cégek részére.

ÉRDEKLŐDÖM

Lövedékálló Gallér és Alhas Védő Gallér

ÉRDEKLŐDÖM

BASIC Lövedékálló Bevetési Mellény

ÉRDEKLŐDÖM

CONTOUR Lövedékálló Mellény

ÉRDEKLŐDÖM

BASIS Rejtett Lövedékálló Mellény

ÉRDEKLŐDÖM

MIL Katonai Lövedékálló Mellény

ÉRDEKLŐDÖM

MIL Katonai Lövedékálló Mellény Nyakvédő Panel

ÉRDEKLŐDÖM

TITANFLEX Rejtett Lövedékálló Mellény

ÉRDEKLŐDÖM

Kaméleon Mellény

ÉRDEKLŐDÖM

SH Rejtett Taktikai Védőmellény

ÉRDEKLŐDÖM

SVT TITAN Szúrás és Vágásálló Mellény

ÉRDEKLŐDÖM

Explorer Táska 1908

  • Belső méret: 190 x 125 x 85 (mm)
  • Külső méret: 216 x 180 x 102 (mm)
  • Űrméret: 2,0 lt
  • Úszóképesség: 1,4 Kg/max
   Egyéb Jellemzői:
  • Súly üresen: 0,70 Kg
  • Súly szivaccsal: 0,80 Kg
  • Copolymer Polypropylen alapanyag
  • Vízálló, vegyszerálló, por és párazáró
  • Szélsőséges hőmérsékleti körülmények között üzembiztos (-33°C / +90°C)
  • Biztonságos ürítő szelep és fogantyúk
  • Professzionális alkalmazásokhoz tökélete
  • 100% made in Italy: Olasz design
  • Elsőkként teljesíti a legfrissebb katonai szabványokat és elvárásokat
  • Elismerten a legsokoldalúbb alkalmazhatóság
  • Széles tartozék választék
  • Több szabadalmazott újítás
ÉRDEKLŐDÖM

Explorer Táska 1913

  • Belső méret: 190 x 125 x 135 (mm)
  • Külső méret: 216 x 180 x 152 (mm)
  • Űrméret: 3,2 lt
  • Úszóképesség: 2,4 Kg/max
   Egyéb Jellemzői:
  • Súly üresen: 0,85 Kg
  • Súly szivaccsal: 0,92 Kg
  • Copolymer Polypropylen alapanyag
  • Vízálló, vegyszerálló, por és párazáró
  • Szélsőséges hőmérsékleti körülmények között üzembiztos (-33°C / +90°C)
  • Biztonságos ürítő szelep és fogantyúk
  • Professzionális alkalmazásokhoz tökélete
  • 100% made in Italy: Olasz design
  • Elsőkként teljesíti a legfrissebb katonai szabványokat és elvárásokat
  • Elismerten a legsokoldalúbb alkalmazhatóság
  • Széles tartozék választék
  • Több szabadalmazott újítás
ÉRDEKLŐDÖM

Explorer Táska 2209

  • Belső méret: 220 x 160 x 95 (mm)
  • Külső méret: 246 x 215 x 112 (mm)
  • Űrméret: 3,3 lt
  • Úszóképesség: 2,3 Kg/max
   Egyéb Jellemzői:
  • Súly üresen: 0,88 Kg
  • Súly szivaccsal: 0,99 Kg
  • Copolymer Polypropylen alapanyag
  • Vízálló, vegyszerálló, por és párazáró
  • Szélsőséges hőmérsékleti körülmények között üzembiztos (-33°C / +90°C)
  • Biztonságos ürítő szelep és fogantyúk
  • Professzionális alkalmazásokhoz tökélete
  • 100% made in Italy: Olasz design
  • Elsőkként teljesíti a legfrissebb katonai szabványokat és elvárásokat
  • Elismerten a legsokoldalúbb alkalmazhatóság
  • Széles tartozék választék
  • Több szabadalmazott újítás
ÉRDEKLŐDÖM

Explorer Táska 2214

  • Belső méret: 220 x 160 x 145 (mm)
  • Külső méret: 246 x 215 x 162 (mm)
  • Űrméret: 5,1 lt
  • Úszóképesség: 3,9 Kg/max
   Egyéb Jellemzői:
  • Súly üresen: 1,16 Kg
  • Súly szivaccsal: 1,29 Kg
  • Copolymer Polypropylen alapanyag
  • Vízálló, vegyszerálló, por és párazáró
  • Szélsőséges hőmérsékleti körülmények között üzembiztos (-33°C / +90°C)
  • Biztonságos ürítő szelep és fogantyúk
  • Professzionális alkalmazásokhoz tökélete
  • 100% made in Italy: Olasz design
  • Elsőkként teljesíti a legfrissebb katonai szabványokat és elvárásokat
  • Elismerten a legsokoldalúbb alkalmazhatóság
  • Széles tartozék választék
  • Több szabadalmazott újítás
ÉRDEKLŐDÖM

Explorer Táska 2712

  • Belső méret: 276 x 200 x 120 (mm)
  • Külső méret: 305 x 270 x 144 (mm)
  • Űrméret: 6,0 lt
  • Úszóképesség: 4,2 Kg/max
   Egyéb Jellemzői:
  • Súly üresen: 1,62 Kg
  • Súly szivaccsal: 1,83 Kg
  • Copolymer Polypropylen alapanyag
  • Vízálló, vegyszerálló, por és párazáró
  • Szélsőséges hőmérsékleti körülmények között üzembiztos (-33°C / +90°C)
  • Biztonságos ürítő szelep és fogantyúk
  • Professzionális alkalmazásokhoz tökélete
  • 100% made in Italy: Olasz design
  • Elsőkként teljesíti a legfrissebb katonai szabványokat és elvárásokat
  • Elismerten a legsokoldalúbb alkalmazhatóság
  • Széles tartozék választék
  • Több szabadalmazott újítás
ÉRDEKLŐDÖM

Explorer Táska 2717

  • Belső méret: 276 x 200 x 170 (mm)
  • Külső méret: 305 x 270 x 194 (mm)
  • Űrméret: 9,3 lt
  • Úszóképesség: 6,7 Kg/max
   Egyéb Jellemzői:
  • Súly üresen: 1,93 Kg
  • Súly szivaccsal: 2,12 Kg
  • Copolymer Polypropylen alapanyag
  • Vízálló, vegyszerálló, por és párazáró
  • Szélsőséges hőmérsékleti körülmények között üzembiztos (-33°C / +90°C)
  • Biztonságos ürítő szelep és fogantyúk
  • Professzionális alkalmazásokhoz tökélete
  • 100% made in Italy: Olasz design
  • Elsőkként teljesíti a legfrissebb katonai szabványokat és elvárásokat
  • Elismerten a legsokoldalúbb alkalmazhatóság
  • Széles tartozék választék
  • Több szabadalmazott újítás
ÉRDEKLŐDÖM

Explorer Táska 3317

  • Belső méret: 330 x 234 x 170 (mm)
  • Külső méret: 360 x 304 x 194 (mm)
  • Űrméret: 13,1 lt
  • Úszóképesség: 7,0 Kg/max
   Egyéb Jellemzői:
  • Súly üresen: 2,29 Kg
  • Súly szivaccsal: 2,51 Kg
  • Copolymer Polypropylen alapanyag
  • Vízálló, vegyszerálló, por és párazáró
  • Szélsőséges hőmérsékleti körülmények között üzembiztos (-33°C / +90°C)
  • Biztonságos ürítő szelep és fogantyúk
  • Professzionális alkalmazásokhoz tökélete
  • 100% made in Italy: Olasz design
  • Elsőkként teljesíti a legfrissebb katonai szabványokat és elvárásokat
  • Elismerten a legsokoldalúbb alkalmazhatóság
  • Széles tartozék választék
  • Több szabadalmazott újítás
ÉRDEKLŐDÖM

Explorer Táska 3317 W

  • Belső méret: 330 x 350 x 170 (mm)
  • Külső méret: 360 x 420 x 194 (mm)
  • Űrméret: 19,6 lt
  • Úszóképesség: 10,6 Kg/max
   Egyéb Jellemzői:
  • Súly üresen: 2,92 Kg
  • Súly szivaccsal: 3,30 Kg
  • Copolymer Polypropylen alapanyag
  • Vízálló, vegyszerálló, por és párazáró
  • Szélsőséges hőmérsékleti körülmények között üzembiztos (-33°C / +90°C)
  • Biztonságos ürítő szelep és fogantyúk
  • Professzionális alkalmazásokhoz tökélete
  • 100% made in Italy: Olasz design
  • Elsőkként teljesíti a legfrissebb katonai szabványokat és elvárásokat
  • Elismerten a legsokoldalúbb alkalmazhatóság
  • Széles tartozék választék
  • Több szabadalmazott újítás
ÉRDEKLŐDÖM

Explorer Táska 3818

  • Belső méret: 380 x 270 x 180 (mm)
  • Külső méret: 410 x 340 x 205 (mm)
  • Űrméret: 18,4 lt
  • Úszóképesség: 12,4 Kg/max
   Egyéb Jellemzői:
  • Súly üresen: 3,14 Kg
  • Súly szivaccsal: 3,58 Kg
  • Copolymer Polypropylen alapanyag
  • Vízálló, vegyszerálló, por és párazáró
  • Szélsőséges hőmérsékleti körülmények között üzembiztos (-33°C / +90°C)
  • Biztonságos ürítő szelep és fogantyúk
  • Professzionális alkalmazásokhoz tökélete
  • 100% made in Italy: Olasz design
  • Elsőkként teljesíti a legfrissebb katonai szabványokat és elvárásokat
  • Elismerten a legsokoldalúbb alkalmazhatóság
  • Széles tartozék választék
  • Több szabadalmazott újítás
ÉRDEKLŐDÖM

Explorer Táska 4412

  • Belső méret: 445 x 345 x 125 (mm)
  • Külső méret: 474 x 415 x 149 (mm)
  • Űrméret: 19,2 lt
  • Úszóképesség: 10,7 Kg/max
   Egyéb Jellemzői:
  • Súly üresen: 3,40 Kg
  • Súly szivaccsal: 3,90 Kg
  • Copolymer Polypropylen alapanyag
  • Vízálló, vegyszerálló, por és párazáró
  • Szélsőséges hőmérsékleti körülmények között üzembiztos (-33°C / +90°C)
  • Biztonságos ürítő szelep és fogantyúk
  • Professzionális alkalmazásokhoz tökélete
  • 100% made in Italy: Olasz design
  • Elsőkként teljesíti a legfrissebb katonai szabványokat és elvárásokat
  • Elismerten a legsokoldalúbb alkalmazhatóság
  • Széles tartozék választék
  • Több szabadalmazott újítás
ÉRDEKLŐDÖM

Pentagon Taktikai Felszerelés

Cégünk magyarországi képviselője a görögországi Pentagon S.A. által forgalmazott termékeknek. Teljes termékpalttánkért kérjük kattintson a további termékek gombra.

ÉRDEKLŐDÖM TOVÁBBI TERMÉKEK

Protek Combvédő

ÉRDEKLŐDÖM

SEE Bevetési Ruházat

ÉRDEKLŐDÖM

RIOT PS 22 Ütésálló Pajzs

ÉRDEKLŐDÖM

5001 GAL Európai Ütésálló Sisak

 • Az eszköz beszerzésének rendeltetése, célja: A határőrség speciális szolgálati feladataihoz sisak ütések, szúrások ellen Technikai adatok, paraméterek, összetétel:

  • Kialakítása a védelmi, kényelmi és egyéb (pld kommunikáció) szempontoknak megfelelő, követi az emberi fej formáját, védelmet biztosít a homlok közepétől a tarkóig (a fej mozgásának lehetősége mellett) a fület is beleértve
  • A sisakhéj erős, ütés- és szúrásálló anyagból készül, (lásd: ML/4-SZ3)
  • Rendelkezik felhajtható, átlátható nagyméretű arcvédő lemezel
  • Elektromosan szigetelt az MSZ EN 397:1997 5.2.3 pont követelménye alapján o
  • A sisak bélése rendelkezzen a megfelelő helyeken energiaelnyelő és izzadságmegkötő-elvezető anyagokkal
  • A sisakhéj anyaga nem gyúlékony, lángálló anyagból készül
  • Rendelkezik a teljes felületén torzításmentes felhajtható arcvédővel, mely olyan támasztékkal van ellátva, hogy ütés esetén nem veszélyezteti használója arcát, nyakát
  • A sisak egész konstrukciója egyszerűen kezelhető, tisztítása külön speciális szerszám nélkül lehetséges
  • Az arcvédő és a sisak között olyan gumi szigetelés van (opció), amely megakadályozz, hogy a felhasználó arcár folyadék kerüljön a sisakról
  • Rendelkezik tarkóvédővel, áll és szájvédővel
  • Rendelkezik kivehető, mosható béléssel, mely izzadtságelvezető, energiaelnyelő anyagból van
  • Általános kommunikációs eszközökkel rendeltetésszerűen használható
  • Gázálarc felvehető alá
  • Tömege maximum 2500 g
  • A fej szellőzése megoldott

  2 év garancia rendeltetésszerű használat mellett a kezelési, karbantartási és raktározási utasítás betartása mellett.

ÉRDEKLŐDÖM

Protek Ütésálló Felsőtest Védő

 • Az eszköz beszerzésének rendeltetése, célja: A határőrség speciális szolgálati feladataihoz sisak ütések, szúrások ellen Technikai adatok, paraméterek, összetétel:

  • Ütés és vágásálló műanyagból készül (Richtlinie Körperschutz Leichte Ausführung der Technische Komission des AK II bei der Polizeiführungsakademie), melynek alapján a magyar szabvány készült, lásd. ML3. Ü/IIIB védelmi fokozat)
  • Elektromosan szigetelt (az MSZ EN 397:1997- vonatkozó mértékében)
  • Lángálló anyagból készül (MSZ-nek megfelelő mértékben) Testvédő esetén
  • Védelmet nyújt a mellkasnál, a hasnál, a hátnál, a vesénél, a vállaknál, a felsőkaron, a könyöknél, alkaron, kéznél o kialakítása igazodik a használó ergonómiai követelményéhez
  • A test felőli oldalon ütéselnyelő és izzadságszívó rétegű
  • Alkalmas külső és rejtett viseletre egyaránt
  • Színe a kiírás szerinti tűréshatárokon belüli fekete Lábvédő esetén: ütés és vágásálló műanyagból készül
  • A testen való rögzítés elasztikus tépőzárral és gyorszár kombinációv al megoldott
  • kialakítása igazodik a használó ergonómiai követelményéhez
  • Tömege maximum 1 kg/pár (600 g)

  2 év garancia rendeltetésszerű használat mellett a kezelési, karbantartási és raktározási utasítás betartása mellett.

ÉRDEKLŐDÖM

Protek Lábszárvédő

 • Az eszköz beszerzésének rendeltetése, célja: A határőrség speciális szolgálati feladataihoz sisak ütések, szúrások ellen Technikai adatok, paraméterek, összetétel:

  • Ütés és vágásálló műanyagból készül (Richtlinie Körperschutz Leichte Ausführung der Technische Komission des AK II bei der Polizeiführungsakademie), melynek alapján a magyar szabvány készült, lásd. ML3. Ü/IIIB védelmi fokozat)
  • Elektromosan szigetelt (az MSZ EN 397:1997- vonatkozó mértékében)
  • Lángálló anyagból készül (MSZ-nek megfelelő mértékben) Testvédő esetén
  • A test felőli oldalon ütéselnyelő és izzadságszívó rétegű
  • Alkalmas külső és rejtett viseletre egyaránt
  • Színe a kiírás szerinti tűréshatárokon belüli fekete Lábvédő esetén: ütés és vágásálló műanyagból készül
  • A testen való rögzítés elasztikus tépőzárral és gyorszár kombinációv al megoldott
  • kialakítása igazodik a használó ergonómiai követelményéhez

  2 év garancia rendeltetésszerű használat mellett a kezelési, karbantartási és raktározási utasítás betartása mellett.

ÉRDEKLŐDÖM

Protek Impact Guard

 • Az eszköz beszerzésének rendeltetése, célja: A határőrség speciális szolgálati feladataihoz sisak ütések, szúrások ellen Technikai adatok, paraméterek, összetétel:

  • Ütés és vágásálló műanyagból készül (Richtlinie Körperschutz Leichte Ausführung der Technische Komission des AK II bei der Polizeiführungsakademie), melynek alapján a magyar szabvány készült, lásd. ML3. Ü/IIIB védelmi fokozat)
  • Elektromosan szigetelt (az MSZ EN 397:1997- vonatkozó mértékében)
  • Lángálló anyagból készül (MSZ-nek megfelelő mértékben) Testvédő esetén
  • A test felőli oldalon ütéselnyelő és izzadságszívó rétegű
  • Védelmet nyújt a mellkasnál, a hasnál, a hátnál, a vesénél, a vállaknál, a felsőkaron, a könyöknél, alkaron, kéznél
  • Kialakítása igazodik a használó ergonómiai követelményéhez
  • Színe a kiírás szerinti tűréshatárokon belüli fekete Lábvédő esetén: ütés és vágásálló műanyagból készül
  • A testen való rögzítés elasztikus tépőzárral és gyorszár kombinációv al megoldott
  • kialakítása igazodik a használó ergonómiai követelményéhez

  2 év garancia rendeltetésszerű használat mellett a kezelési, karbantartási és raktározási utasítás betartása mellett.

ÉRDEKLŐDÖM

Stop Stick Gyors Útzár

 • A Stop Stick egy olyan termék, amely a már nagy sebességgel menekülő jármű megállítására szolgál. Az eszköz használata az elfogásra kirendelt járműre (és nem a követő járműre) málházva lehetséges, világszerte összesen több, mint 130 000 jármű van már felszerelve Stop Stick-el. A lényege, hogy a zárásra kirendelt járőr az eszközt kiveszi a járőrkocsiból, majd az út egyik oldaláról áthajítja a másik oldalra és keres magának egy biztonságos helyet, ahonnan szemmel tudja majd tartani a bevetést.

  A járőr itt várja ki a menekülő autó közeledtét (addig a normál forgalom akadálytalanul áthaladhat a szerkezet behúzózsinórja felett). A céljármű megérkezésekor a járőr kivetőzsákot (amelyben 3, vagy 4 db Stop Stick hasáb található) a végére kötött zsinór segítségével (lehetőleg már reakcióidőn belül) a menekülő autó elé az útra húzza, így a menekülő más lehetőség híján (mintegy kígyó fog keresztben feküdni az úton a szerkezet) kénytelen áthajtani a szerkezeten. Amennyiben a kocsi áthajt a Stop Stick-en, úgy a szerkezet burkolata összelapul, a benne levő csőszerű tüskék átszúrják Stop Stick borítását, a kivetőzsákot valamint a jármű gumijait is, majd pedig ezek után benne is maradnak az abroncsokban. A találat után a járőr az egész szerkezetet egy rántással lehúzza az útról (a szerkezet pillekönnyű), hogy a követő rendőrautók kerekei ne sérüljenek. A céljármű találatot szenvedett kerekei ezután 20-30 mp alatt szép lassan elvesztik levegőnyomásukat, ezalatt a jármű folyamatososan veszít sebességéből, így a további menekülés a járművel szinte lehetetlenné válik. A szabályozott, nagyon lassú leeresztés következtében a kocsi változó menettulajdonságaira a vezető megfelelően reagálni tud, az mindvégig korrigálható marad. A találat során gyakran a jármű összes kereke találatot szenved és leereszt. Az eddigi legnagyobb sebesség, melynél sikeresen alkalmazásra került a Stop Stick több, mint 225 km/ó volt! Az eszköz az azt már rendszeresített országok tapasztalatai szerint 98% feletti eredményességgel és nagy fokú biztonsággal használható, jelenleg már több, mint 14 000 sikeres és biztonságos bevetésen van túl. Európában Németország, Franciaország, Svájc, Hollandia, Belgium és Anglia rendőrségei már rendszeresítették a Stop Stick-et. Nagyon fontos, hogy a vásárlástól számított 5 évig a termékkel elért találat esetén az elhasznált darabok cseréje ingyenes, így használata nem válhat a bevetést végző személy számára gazdasági megfontolás tárgyává, ami hazánkban még inkább kiemelt jelentőségű lehet.

ÉRDEKLŐDÖM

Stop Stick Rack I Gyors Útzár

ÉRDEKLŐDÖM

Terminator Útzár

ÉRDEKLŐDÖM

Stop Stick Piranha

Piranha A család Piranha nevű típusa elsősorban olyan bevetésekre lett kifejlesztve, ahol egy bizonyos jármű elhajtását fedett akció keretében kell megakadályozni pl. egy rajtaütés előtt, ezért ez a termék rendkívül kicsi, könnyen elrejthető a kocsi kereke alatt.

ÉRDEKLŐDÖM

Amennyiben nincs telepítve levelező programja, kérjük a termékkel kapcsolatban írjon erre az email címre: sales@globserver.eu

globserver logo

Számunkra fontosak az Ön személyes adatai!

Sütiket használunk weboldalunkon a tartalom személyre szabásához, és elemzési adatok gyűjtéséhez. Kattintson az elfogadom gombra, amennyiben hozzájárulna ezeknek a technológiának a használatához.

ELFOGADOM NEM FOGADOM EL